Spring naar inhoud

Stoppen met Roken

Je wilt graag stoppen met roken. Gefeliciteerd!

Een niet roker zijn levert je veel op. Een betere gezondheid, frisse lucht, meer energie, een betere conditie en veel geld.
Maar hoe doe je dat nou als je al jaren een verstokte roker bent. Misschien heb je zelfs al meerdere pogingen gedaan.
Met de Hypno2 methode leer je in twee sessies je rookverslaving aan te pakken. Wist je dat de lichamelijke verslaving aan nicotine al na vijf dagen uit je lijf is? Alles wat je daarna nog rookt is een gewoonte en die gewoonte ga je afleren.

In de eerste sessie leer je wat een rookverslaving is en de vele illusies rond het roken om zeep te helpen. "Van roken word ik rustig" hoor ik veel. Dit is een illusie want van roken word je helemaal niet rustig, integendeel. In die eerste sessie gaan we hier uitgebreid op in.

De tweede sessie, die we een week later plannen, staat in het teken van de klassieke hypnotherapie. In trance hoor je suggesties die jou verder op weg helpen naar een rookvrij leven. Daarna kies je jouw stopmoment en meestal is dat direct na de tweede sessie.
Je krijgt opnames mee die je dagelijks, drie weken lang, afluistert.
Soms is een derde sessie nodig maar meestal (80%) zijn twee sessies voldoende om voor de rest van je leven rookvrij te zijn.

Het is ook mogelijk om te stoppen met roken in groepsverband, bijvoorbeeld voor bedrijven.
Met tarief voor de Hypno2 sessies is 180 euro voor twee sessies.
Voor groepssessies geldt een ander tarief. Klik hier voor meer informatie.