Mindfulness

Mindfulness trainingen worden meestal in groepen gegeven. Vind je dat niet prettig dan bied ik je het 8-weekse Mindfulness oefenprogramma individueel aan. Eventueel kun je zelf een groepje samenstellen.

Tot twee personen in mijn kleine praktijkruimte in Enschede op een tijdstip dat jou/jullie het beste uitkomt. Ook ’s avonds. De sessies zullen ongeveer anderhalf uur duren. Neem voor een zelf samengestelde groep (maximaal 8 personen) contact op zodat we daar een afspraak voor kunnen maken. Groepssessies duren ongeveer twee tot tweeënhalf uur. Fijn om bijvoorbeeld met een groep collega’s te doen.

Wat is Mindfulness nou precies.

Mindfullness is een heel krachtige manier om je hoofd leeg te maken en energie op te doen. Waar therapie vaak een echte aanleiding heeft van trauma, verlies of burnout, is mindfulness eerder preventie. Het helpt je sterker en stabieler te worden.

De kern is: leren al je gedachten, gepieker, losse einden en zorgen gepaste aandacht te geven en los te laten.
Mindfulness is geen vage dagdromerij, integendeel. Uit veel onderzoek blijkt het niet alleen balans en energie te geven, maar ook controle over pijn, verdriet, een betere bloeddruk en minder slapeloosheid. 
Een beoefenaar wordt door de aandacht te vestigen  op het eigen lichaam,      ademhaling, zintuigen, gedachten en emoties teruggebracht naar de realiteit. Mindfulness is geen een methode om nooit meer stress, pijn of angst te kennen, maar leert dat zulke gevoelens een onvermijdelijk deel van het leven zijn.

Vanaf heden is het mogelijk het 8-weeks mindfulness oefenprogramma te volgen, individueel of je stelt zelf een groepje vanaf twee personen samen. 

Een 8-weeks mindfulness oefenprogramma kost:
Individueel: 440 euro (55 euro per sessie)
Twee personen: 640 euro. (40 euro p.p. per sessie)
Groepstrainingen vier personen: 1.120 euro (35 euro p.p. per sessie)
Groepstrainingen acht personen: 1.920 euro (30 euro p.p. per sessie)