Stoppen met Roken

Hypnose is een krachtig middel dat ingezet kan worden als je besluit te stoppen met roken. Er worden goede resultaten mee geboekt.
Stoppen met roken is een verstandig besluit want roken is slecht voor je gezondheid, slecht voor je portemonnaie en slecht voor je omgeving.

Hoe kan hypnose er dan voor zorgen dat het stoppen met roken gemakkelijker wordt?
Ooit heb je de beslissing genomen te gaan roken. In de meeste gevallen gaat het om groepsdruk. Iedereen doet het, je hoort er niet bij als jij niet rookt.
Maar uiteindelijk heb jij de beslissing gemaakt te gaan roken, en daarna raakte je verslaafd aan de middelen die fabrikanten in de sigaret stoppen om mensen aan het roken te houden. En ergens diep in jezelf weet je dat je ooit zult stoppen met deze gewoonte, je ziet er alleen vreselijk tegenop en misschien heb je al pogingen ondernomen die mislukt zijn. Maar uiteindelijk neem jij de beslissing om gewoon te stoppen met roken.
Hypnose leert je afstand te nemen van de gedachte dat je sigaretten of shag nodig hebt om je goed te voelen.
Dit gebeurt in twee tot vier sessies. Soms zijn meer sessies nodig, meestal speelt er dan meer dan alleen de wens om te stoppen met roken.
In trance spreek je je onbewuste aan op je kracht en je doorzettingsvermogen, maar vooral vertel je je onbewuste dat er veel betere dingen te doen zijn dan roken. Deze herhaling, met oefeningen die je thuis kunt uitvoeren, zorgt ervoor dat je sterk genoeg zult zijn om de sigaret weerstand te bieden.

Is er 100% garantie? Je wilt natuurlijk horen dat deze methode ervoor zorgt dat je nooit meer zult roken. In de meeste gevallen is dat ook zo. Als je voldoende gemotiveerd bent dan gaat het lukken. In moeilijke momenten kun je altijd nog een keer terugkomen om de suggesties weer eens te laten inplanten.

Maak gerust eens een afspraak.
De sessies kosten 90 euro per keer. Dat heb je zo terugverdiend want sigaretten zijn duur. Reken maar uit wat het je op de lange termijn oplevert.